(201) Sjipning, mix: fra 6-14 år
Elsker du at sjippe i skolegården eller hjemme i haven? Så er dette hold måske noget for dig. Holdet er for alle sjippeglade drenge og piger fra 6 år og opefter. Holdet henvender sig til dig, der gerne vil lære at sjippe og til dig som gerne vil lære en masse nye seje tricks i tovene. Vi skal i løbet af sæsonen prøve kræfter med Double Dutch, 2-i-1 tov, long ropes og firkant. Der vil være fokus på, at alle bliver udfordret uanset niveau og alder.
Vi deltager ved foreningens egen opvisning og der vil i løbet af sæsonen være mulighed for, at deltage i en sjippecamp. Det bliver super sjovt, og vi glæder os til at se dig.
Husk drikkedunk, sportssko og opsat hår. Sjippetov kan købes til træning for 45 kr.

Max. 30 sjippere

Kontaktmail: sjipningif32@gmail.com